2 nagyon érett avokádó
1 zöld citrom leve
Fél kk paprikakrém
50 g zellergumó
1. Az avokádót egészen a magjáig bevágjuk, két kézzel megfogjuk a két fél gyümölcsöt, és óvatosan szétnyitjuk úgy, hogy a két felet ellenkező irányba forgatjuk. Kiszedjük a húsát, és azonnal megöntözzük citromlével.
2. Nagy darabokra vágjuk az avokádó húsát, majd összetörjük villával, hogy sűrű pürét kapjunk. Hozzáadjuk a paprikakrémet, összekeverjük, és enyhén megsózzuk.
3. Megmossuk a zellert, meghámozzuk, majd nagyon apróra szeljük. Alaposan összekeverjük az avokádópürével, megkóstoljuk, ha kell, utána fűszerezzük.
4. Az avokádópürét hűtőbe tesszük, és előételként nagyon hidegen, salátalevelekre vagy pirított kenyérszeletekre halmozva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK