Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Sárgarépa torta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

4 db tojás
10 db Polisett édesítő feloldva
2 evőkanál olaj
olíva
1-1 csapott mk sütőpor
szódabikarbóna
őrölt szegfűszeg
szerecsendió
25 dkg reszelt sárgarépa
1 citrom leve
5 dkg dió aprítva
5 dkg mazsola
5 dkg zabkorpa
5 dkg zabliszt


 

Elkészítése:

Először keverjünk össze 4 db tojás sárgáját, 10 db Polisett édesítőt feloldva, 2 evőkanál  olívaolajat, 1-1 csapott mk sütőport, szódabikarbónát, őrölt szegfűszeget, szerecsendiót.

Ezt követően keverjünk össze 25 dkg reszelt sárgarépát, 1 citrom levével, 5 dkg aprított dióval, 5 dkg mazsolával, 5 dkg zabkorpával, 5 dkg zabliszttel. Ha nagyjából egynemű lett akkor keverjük jól el az első keverekkél.

Végül adjunk hozzá 4 tojás fehérjét pici sóval habnak felverve, és a masszával lágyan összekeverve.

Süssük 180 fokon 40 percig.

Sülés után kifacsart narancs levével itasd át. Lehet a tetejére mázat tenni.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL