300 g lisztes főzőburgonya
1 csokor petrezselyem
2 tojás
40 g reszelt sajt
30 g puha vaj
Só, bors
Reszelt szerecsendió
1. A burgonyát főzd meg 20-25 perc alatt. Majd aprítsd fel a petrezselymet. Ha a burgonya megfőtt, pucold meg a héjától, majd burgonyanyomóval nyomd szét. A tojásokat üsd fel, és vedd kétfelé.
2. A tojássárgáját, a sajtot, a vajat és a petrezselymet keverd össze a burgonyával. Fűszerezd sóval, borssal és szerecsendióval. Verd fel kemény habbá a tojásfehérjét, majd add a burgonyás keverékhez.
3. A burgonyamasszával tölts meg két nagyobb, kivajazott bögrét. Majd 200 C-ra előmelegített sütőben süsd 20-25 perc alatt készre.
4. Tálaláskor díszítsd petrezselyemmel.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK