1 fokhagyma gerezd
20g friss gyömbér
1 piros chili
400ml édesítetlen kókusztej
1 mokkás kanál fahéj
1tk curry
300g friss spenót
200g spagetti
2ek vaj
Só, bors
1. A fokhagyma gerezdet és a 20g friss gyömbért finomra kockázd fel. Felezd meg a chilit és magozd ki. Forrald fel a 400ml kókusztejet fokhagymával, gyömbérrel, chilivel, fahéjjal, curryvel és sóval egy nagy fazékban.
2. A 300g spenótot tisztítsd és mosd meg, majd alaposan csepegtesd le. A 200g spagettit a csomagoláson leírtak szerint sós vízben főzd fogkeményre.
3. Míg a spagettit főzöd, forrósíts fel 2 evőkanál vajat, és fonnyaszd meg benne a sóval, borssal a spenótot. Ha a spenót elvesztette rugalmasságát, öntsd rá a kókusztejet. A kifőtt tésztát frissen ráöntött szósszal célszerű tálalni.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK