Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Spagettifészek

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

150g spagetti
150g zöldfűszeres krémsajt
1 tojás
10 koktélparadicsom
50g (lágyabb, hegyi) sajt
1ek metélőhagyma
Só, bors

 

Elkészítése:

1. A spagettit főzd fogkeményre a csomagoláson előírtak szerint. Ha elkészült, tedd félre, alaposan csepegtesd le, majd hagyd langyosra hűlni.

2. A zöldfűszeres krémsajtot keverd el a tojással, fűszerezd sóval és borssal.

3. Tisztítsd meg és vágd félbe a koktélparadicsomokat. A sajtot reszeld le.

4. Oszd fel 4 adagra a spagettit, majd rakd kis kupacokban sütőpapírra. A tetejére tegyél a tojásos, krémsajtos keverékből, majd szórd meg sajttal. A fészkek tetején egyenlő arányban tegyél a félbevágott koktélparadicsomból.

5. Végezetül 200 C-ra előmelegített sütőben süsd 12-15 percig aranybarnára.

6. Tálaláskor szórd meg friss metélőhagymával.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL