PASISZEMMEL

4 nem túl nyilvánvaló ok, amiért a pasi nem akar veled szexelni – Nem mi találtuk ki, ők árulták el a titkot!

Az csak egy mítosz, hogy a férfiak mindig készen állnak a szexre, Drága Hölgyeim! Bármilyen nehéz is elhinni, a mi nem szex által vezérelt, elállatiasodott lények vagyunk, akiknek más nem is jár a fejében. Ráadásul az ok, amiért le akadunk feküdni valakivel, nem mindig az, hogy az illető jól néz ki.

Rengeteg nő van, akik azon aggódnak és töprengenek, miért nem akar újabban lefeküdni velük a férjük. Talán úgy gondolják, hogy a kedves már nem tartja vonzónak őket, és el is hiszik, hogy a szemében már nem szépek vagy szexik. Úgy vélik, hogy elhíztak, és ez az oka annak, hogy a kedves már próbálkozik be náluk.

Pedig sokszor ezeknek az aggodalmaknak köze sincs a valósághoz. Rengeteg reális oka lehet annak, miért nem akarunk éppen lefeküdni a párunkkal. Legyetek nyitottak, Drága Hölgyeim! A válasz talán ott van előttetek, csak épp keresztülnéztek rajta. Íme, néhány lehetséges ok:
 

2. Belefáradt abba, hogy mindig ő kezdeményez

Gondoltatok már arra, Drága Hölgyeim, hogy ti kezdeményezzétek a szexet? Azon stresszeltek, hogy a kedves már nem közeledik felétek szexuálisan, pedig talán csak arról van szó, hogy belefáradt a folyamatos kezdeményezésbe. Talán volt idő a múltban, amikor ő szeretett volna, de visszautasítottátok, mert fáradtak vagy elfoglaltak voltatok. Ez bizony igencsak megtépázza az egónkat, és fájdalmat okoz még akkor is, ha megértjük az indokaitokat. Mégis, a büszkeségünket érte találat!

Ezért aztán nem akarunk már csak mi kezdeményezni, jól esne, ha álmaink hölgye venné át időnként a kezdeményező szerepét. Tegyétek meg bátran az első lépést. Tudassátok vele, hogy legalább annyira akarjátok őt, mint ő titeket, és küzdjetek azért, hogy legyen köztetek igazi, mély intimitás.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL