PASISZEMMEL

4 nem túl nyilvánvaló ok, amiért a pasi nem akar veled szexelni – Nem mi találtuk ki, ők árulták el a titkot!

Az csak egy mítosz, hogy a férfiak mindig készen állnak a szexre, Drága Hölgyeim! Bármilyen nehéz is elhinni, a mi nem szex által vezérelt, elállatiasodott lények vagyunk, akiknek más nem is jár a fejében. Ráadásul az ok, amiért le akadunk feküdni valakivel, nem mindig az, hogy az illető jól néz ki.

Rengeteg nő van, akik azon aggódnak és töprengenek, miért nem akar újabban lefeküdni velük a férjük. Talán úgy gondolják, hogy a kedves már nem tartja vonzónak őket, és el is hiszik, hogy a szemében már nem szépek vagy szexik. Úgy vélik, hogy elhíztak, és ez az oka annak, hogy a kedves már próbálkozik be náluk.

Pedig sokszor ezeknek az aggodalmaknak köze sincs a valósághoz. Rengeteg reális oka lehet annak, miért nem akarunk éppen lefeküdni a párunkkal. Legyetek nyitottak, Drága Hölgyeim! A válasz talán ott van előttetek, csak épp keresztülnéztek rajta. Íme, néhány lehetséges ok:
 

3. Aggódik a teljesítménye miatt

Néha akár korai vagy épp késő magömléstől is szenvedhetünk, esetlegesen szexuális diszfunkcióval együtt, amik mind befolyásolják a hálószobában mutatott teljesítményt. Ezek olyannyira visszavetik az önbizalmunkat, hogy nem is akarunk szexet kezdeményezni. Tudnotok kell, Drága Hölgyeim, hogy a szex igenis nagy dolog a nekünk, és ha vagyunk nem képesek megütni a saját magunk által felállított mércét, inkább részt sem veszünk benne. Ha nálatok is hasonló helyzet áll fent, akkor tudatnotok kell a kedvessel, hogy semmi oka nincs szégyenlősnek lenni. Éreztessétek vele, hogy biztonságban van, és nyugodtan kezdeményezhet.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL