PASISZEMMEL

4 nem túl nyilvánvaló ok, amiért a pasi nem akar veled szexelni – Nem mi találtuk ki, ők árulták el a titkot!

Az csak egy mítosz, hogy a férfiak mindig készen állnak a szexre, Drága Hölgyeim! Bármilyen nehéz is elhinni, a mi nem szex által vezérelt, elállatiasodott lények vagyunk, akiknek más nem is jár a fejében. Ráadásul az ok, amiért le akadunk feküdni valakivel, nem mindig az, hogy az illető jól néz ki.

Rengeteg nő van, akik azon aggódnak és töprengenek, miért nem akar újabban lefeküdni velük a férjük. Talán úgy gondolják, hogy a kedves már nem tartja vonzónak őket, és el is hiszik, hogy a szemében már nem szépek vagy szexik. Úgy vélik, hogy elhíztak, és ez az oka annak, hogy a kedves már próbálkozik be náluk.

Pedig sokszor ezeknek az aggodalmaknak köze sincs a valósághoz. Rengeteg reális oka lehet annak, miért nem akarunk éppen lefeküdni a párunkkal. Legyetek nyitottak, Drága Hölgyeim! A válasz talán ott van előttetek, csak épp keresztülnéztek rajta. Íme, néhány lehetséges ok:
 

4. Csökken a libidó

Végül vannak esetek, amikor egyszerűen csökken a libidónk, ami elsődlegesen felelős a szexuális vágyért. Ha a biológia nem működik együtt, akkor ebből problémák származhatnak. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem akarunk lefeküdni a párunkkal, egyszerűen csak nem érdekel annyira a szex az alacsony libidószint miatt.

Annak érdekében, hogy ezt megoldjátok, beszéljetek vele a szexuális igényeiről és érzelmeiről, illetve ha kell, keressetek szakembert, aki segíthet kezelni a problémát.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL