PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben - Őszinte pasivallomás

Órákat töltötök a fodrásznál Drága Hölgyeim, epiláltok, manikűröztettek… magyarul, mindent megtesztek, hogy elnyerjétek a kiszemelt úriember tetszését. Aztán azt veszitek észre, hogy a fickó udvarolni kezd egy kevésbé mutatós nőnek. Tudjátok, miért lehet ez? Mert nem vettétek számításba, hogy valójában mit keres a férfi egy nőben.

Biztos vagyok benne Drága Hölgyeim, hogy ha végig olvassátok ezt az 5 női tulajdonságot, ami számunkra nagyon fontos, egyrészt elátkozzátok a kidobott pénzt, amit szoláriumra és kozmetikumokra költöttetek, másrészt nagy kő fog leesni a szívetekről, mert végre észreveszitek, hogy mi sem vagyunk kőből, a belső sokkal fontosabb számunkra, mint a külső megjelenés. Íme, az ideális nő 5 tulajdonsága:

 

{KEPGALERIA}

2. Erős személyiség

Visszautalva az első pontra, nagyon szeretjük, ha egy nő biztos magában, ha erős és határozott személyisége van, mellőzve a hisztiket. Abban a pillanatban, ahogy kiválasztjuk a megfelelő nőt, elképzeljük, hogyan tudjuk kezelni a nehézségeket vele kapcsolatban – ha adódnak -, illetve azt is, hogy milyen anya válna belőle. Ne legyetek határozatlanok és ingadozók a pasitok előtt, húzzátok vissza a körmeiteket, amikor szükséges, és legyetek gyengédek, amikor megérdemli. Sose legyetek azonban kiszámíthatóak, a megszokás ugyanis egy tökéletes kapcsolat legnagyobb ellensége!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL