PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben - Őszinte pasivallomás

Órákat töltötök a fodrásznál Drága Hölgyeim, epiláltok, manikűröztettek… magyarul, mindent megtesztek, hogy elnyerjétek a kiszemelt úriember tetszését. Aztán azt veszitek észre, hogy a fickó udvarolni kezd egy kevésbé mutatós nőnek. Tudjátok, miért lehet ez? Mert nem vettétek számításba, hogy valójában mit keres a férfi egy nőben.

Biztos vagyok benne Drága Hölgyeim, hogy ha végig olvassátok ezt az 5 női tulajdonságot, ami számunkra nagyon fontos, egyrészt elátkozzátok a kidobott pénzt, amit szoláriumra és kozmetikumokra költöttetek, másrészt nagy kő fog leesni a szívetekről, mert végre észreveszitek, hogy mi sem vagyunk kőből, a belső sokkal fontosabb számunkra, mint a külső megjelenés. Íme, az ideális nő 5 tulajdonsága:

 

{KEPGALERIA}

4. Érzéki

Az ideális nőnek tudnia kell, hogyan izgasson fel egy férfit. Lehet ez egy üzenet a hűtőn, amely felpiszkálja a fantáziánkat már kora reggel, egy pikáns SMS, miközben a munkahelyünkön robotolunk, netán egy romantikus meglepetés vacsora után. Nem számít, mekkora dologról van szó, a lényeg, hogy fenntartsa a harmóniát az ágyban és azon kívül is. Leszögezem, nem szeretjük a közönséges nőt, de imádjuk, és sóvárgunk az után, aki fel tudja kelteni az érdeklődésünket egy egyszerű pillantással, aki meg tud lepni bennünket akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Ha a kapcsolatban nincsenek hiányosságok, akkor a harmónia végtelen lesz köztetek!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL