PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben - Őszinte pasivallomás

Órákat töltötök a fodrásznál Drága Hölgyeim, epiláltok, manikűröztettek… magyarul, mindent megtesztek, hogy elnyerjétek a kiszemelt úriember tetszését. Aztán azt veszitek észre, hogy a fickó udvarolni kezd egy kevésbé mutatós nőnek. Tudjátok, miért lehet ez? Mert nem vettétek számításba, hogy valójában mit keres a férfi egy nőben.

Biztos vagyok benne Drága Hölgyeim, hogy ha végig olvassátok ezt az 5 női tulajdonságot, ami számunkra nagyon fontos, egyrészt elátkozzátok a kidobott pénzt, amit szoláriumra és kozmetikumokra költöttetek, másrészt nagy kő fog leesni a szívetekről, mert végre észreveszitek, hogy mi sem vagyunk kőből, a belső sokkal fontosabb számunkra, mint a külső megjelenés. Íme, az ideális nő 5 tulajdonsága:

 

{KEPGALERIA}

5. Jó hallgatóság

Ez az a pont, amellyel kapcsolatban hajthatatlanok vagyunk. Ha a kedvesünk egy kicsit költekezik, azt még úgy, ahogy lenyeljük, de nem vagyunk hajlandók elfogadni egy olyan nőt, aki nem beszél, és nem is hallgat meg, ha szükségünk van rá. Fontos, hogy mellettünk álljon egy nő, aki támogat. Ahhoz, hogy egy kapcsolat fejlődni tudjon, a konfrontációk és a megbeszélések alapvető fontosságúak. Egy férfi számára azonban nincs borzasztóbb, mint eltölteni egy egész életet egy robottal, aki minden kérdésre csak úgy válaszol, hogy „semmi”, „nem tudom” vagy „csináld te”. Személy szerint én ezt elképzelhetetlennek tartom!

Ne féljetek hát kimondani mindazt, amit gondoltok, képviseljétek az álláspontotokat, ugyanakkor ne harapjátok le a fickó fejét, ha ő másképp látja a világot, talán az ő oldaláról nézve minden színesebbnek tűnhet! És emlékezzetek, hogy amikor veszekedtek, van egy ember, akinek mindig igaza van, és a másik, akinek néha meg kell adni azt, vagy így, vagy úgy!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL