PASISZEMMEL

5 jel, hogy a pasi csak ágyba akar vinni - Őszintén beismert pasivallomás

Képzeljétek el drága Hölgyeim, hogy találkoztok egy igencsak jóképű pasival, aki tetszik nektek és kétség kívül az ő részéről is van érdeklődés, csakhogy nem más, mint a testetek iránt. Az, hogy egy férfi sármos, udvarias, nem garancia a közös jövőre vagy a komoly kapcsolatra: mindig fennáll a veszélye annak, hogy ti magatok nem tetszetek neki annyira, mint a testetek.

 

Vajon csak az ágyba akar cipelni? – gondolom, sokatokban felmerült ez a kérdés egy friss kapcsolat elején. Ahhoz azonban, hogy megkapjátok a választ, gyakran elég, ha figyeltek a jelekre, melyeket legtöbbször figyelmen kívül hagytok. Íme, 5 jel, amelyből megtudhatjátok, hogy ez a történet soha nem folytatódik a hálószobán túl. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Volt már olyan randi, amikor nem az ágyban kötöttetek ki?

A szitu a következő: megérkezik, dob egy forró csókot az orcátokra, majd szinte egyből a hálószoba fele veszi az irányt, anélkül, hogy bármely másik helyiségbe belépne. Mikor együtt néztek filmet, a keze rögtön a combotokra vándorol, és ha megállítanátok, akkor rögtön akad valami fontosabb dolga, ahonnan nem hiányozhat. Nézzetek szembe a valósággal és legyetek őszinték magatokhoz: volt valaha olyan alkalom, amikor 30 perc után nem vízszintes pózba kerültetek? Talán valójában nem is nagyon csináltok mást.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL