PASISZEMMEL

7 dolog, ami a nők szerint lenyűgözi a pasikat, de valójában nem így van – Ők az ellenkezőjét állítják!

Amikor megtetszik valaki, az ember szinte mindenre képes lenne, hogy lenyűgözze az illetőt. Így van, Drága Hölgyeim? Megismertek valakit és szeretnétek felkelteni az érdeklődését. A valóságban azonban az, hogy ha egy pasi tényleg megérdemli az időtöket, akkor nincs rá szükség, hogy változtassatok magatokon.

Higgyétek el, hogy a megfelelő férfi úgy fogad majd el, ahogy vagytok. Ám, ha úgy érzitek, hogy túlságosan erőlködtök annak érdekében, hogy megszerezzetek, vagy éppen megtartsatok egy pasit, tekintsétek át ezt a listát a 7 leggyakoribb dologról, ami a nők szerint bejön nekünk, de valójában nem így van! 

Extrém magassarkú

Oké, bevallom férfiasan, hogy elsőre kifejezetten csábító lehet egy magassarkú cipőbe bújtatott női láb, de higgyétek el, hogy nem ez lesz az, ami miatt egy nő elrabolja a szívünket, vagy megkedvelteti magát velünk. Ráadásul az én szerény véleményem szerint nincs is annál taszítóbb, mint amikor álmaink hölgye még egy erdei sétára is magassarkúban jön, és ott tipeg mellettünk az őszi avarban.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL