PASISZEMMEL

7 dolog, ami a nők szerint lenyűgözi a pasikat, de valójában nem így van – Ők az ellenkezőjét állítják!

Amikor megtetszik valaki, az ember szinte mindenre képes lenne, hogy lenyűgözze az illetőt. Így van, Drága Hölgyeim? Megismertek valakit és szeretnétek felkelteni az érdeklődését. A valóságban azonban az, hogy ha egy pasi tényleg megérdemli az időtöket, akkor nincs rá szükség, hogy változtassatok magatokon.

Higgyétek el, hogy a megfelelő férfi úgy fogad majd el, ahogy vagytok. Ám, ha úgy érzitek, hogy túlságosan erőlködtök annak érdekében, hogy megszerezzetek, vagy éppen megtartsatok egy pasit, tekintsétek át ezt a listát a 7 leggyakoribb dologról, ami a nők szerint bejön nekünk, de valójában nem így van! 

Túlzott népszerűség a közösségi oldalakon

Lehet akár egy figyelemfelkeltő Instagram poszt, vagy valami bonyolultabb, mint például napi több szelfi feltöltése, az aktivitás nagyon fontosnak tűnik egy olyan világban, ahol mindent online dokumentálunk. Ha azonban komolyan érdeklődünk egy nő iránt, és nem csak unalomból chatelünk vele, akkor egyáltalán nem törődünk azzal, hogy hány követője van az illető hölgynek, vagy hányan lájkolják a képeit. Szerintem egy valódi kapcsolatban nem jelent semmit a közösségi oldalakon való népszerűség, de a túlzásba vitele annál inkább kellemetlen.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL