PASISZEMMEL

A pasik elárultak 5 okot, amiért elhagynak egy nőt az első randi után – Olvass figyelmesen!

Minden remekül ment az első randin, aztán a kedves hirtelen nyomtalanul eltűnik. Ismerős a helyzet, Drága Hölgyeim? Nagyon fájdalmas lehet újra és újra átélni, hogy azon kell törni a fejeteket, vajon mit ronthattatok el, ami menekülésre késztette őfelségét, ezért most elárulom az 5 leggyakoribb okot.

Rengeteg oka lehet ennek a reakciónak, kezdve azzal, hogy sok esetben mi, férfiak sem vagyunk érzelmileg érettek ahhoz, hogy személyesen szakítsunk, kényelmesebben érezzük magunkat, ha egyszerűen megszakítjuk a kapcsolatot.

Valószínűleg nem egyszer átéltetek már hasonló helyzetet, Drága Hölgyeim, és fogalmatok sincs, hogy miért is hagyott el a partner, amikor minden olyan jól ment. Ilyenkor újra és újra lejátsszátok a fejetekben a randi eseményeit, keresve a végzetes hibát. Lehet, hogy a kezdeti nagy robbanás kezdett lassan lecsendesedni? Ezek a tapasztalatok sajnos egyre gyakoribbak, de miért is? Íme, az 5 leggyakoribb ok:
 

2. Túlzott izgatottság

Semmi ok sincs a túlzott izgalomra az első randival kapcsolatban. Persze mindenki örül, ha jól sikerült, de szükségtelen ebből hosszú távú következtetéseket levonni. Ha ugyanis túlságosan izgatottak vagytok, Drága Hölgyeim, azzal azt kockáztatjátok, hogy túlságosan belegabalyodtok a fantáziálásba és túl sok érzelmet fektettek be kezdetben a kapcsolatba. A köztetek lévő kémia ellenére még nem ismeritek eléggé ahhoz, hogy megítéljétek, hogy egyáltalán érdemes-e megtartani az illetőt. Egyelőre csak annyit tudtok eldönteni, hogy akartok-e egy második randira menni. Lehetséges, hogy neki annyira nem jöttetek be, mint ő nektek, ezt pedig csak az idő árulja majd el.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL