REJTÉLY-MISZTIKA

10 rejtélyes bibliai szám, mely a legnagyobb jelentőséggel bír a számmisztikában

A Szent Biblia a legolvasottabb könyv az egész világon - egy inspirációs forrás, mely rengeteg titkos jóslást, kódot tartalmaz. Most megmutatjuk a 10 legjelentősebb számot a Bibliában, melyek valamiképpen újra és újra felbukkannak. Egyesek átsiklanak ezen, de sokan gondolják úgy, hogy e számoknak komoly jelentősége van, és hisznek abban, hogy tanulmányozásuk megnyitja a jövő titkait.

 1. Egy

Ez a szám az egységre utal, és nem meglepő, hogy az egész Bibliában használatos, és az egyetlen dologra, vagyis Istenre utal. Gondoljunk csak bele az „Egy igaz Isten”fogalomba.  Az 1-es számú Parancsolat azt mondja: „Én az Úr vagyok, a te Istened: ne legyenek más isteneid!” Mózes ötödik könyve 6:4: „Halld ó Izráel, az Úr az Isten egy Úr.” Ez figyelmeztette a zsidókat arra, hogy azokban az időkben ne tiszteljenek több istent, olyanokat, akik a körülöttük lévő civilizációk istenei, hanem csakis egyet. Úgy tűnik, hogy a számmisztikában több mint véletlen egybeesés, amikor leírjuk a fejezet és a vers képletét: 6:4 = 6 + 4 = 10, 1 + 0 = 1

Ám csakúgy, mint Isten, a sátán is egyetlen egységként jelenik meg - magányos lény az utolsó könyvig. Amikor valaki fizikálisan egyedül van a vadonban, ez legyen akár Mózes, Éliás, vagy Jézus, igazából nem is egyedül van, de tény, hogy ezekben a percekben vannak a legközelebb az egy igaz Istenhez. Jézus a történet végén elhagyatva, teljesen magára marad, tanítványaihoz beszél, aztán megnyugtatja őket, hogy soha nem lesz egyedül, hiszen az Atya vele lesz.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL