REJTÉLY-MISZTIKA

6 elképesztő tény az Amerikában élő boszorkányokról - Az utolsó a legmeglepőbb!

Kétségkívül vannak divatboszorkányok, de nem szabad általuk ítélni meg azokat, akik komolyan hisznek benne és szívvel-lélekkel űzik a boszorkányságot. Azt pedig véletlenül sem engedhetjük meg magunknak, hogy hazájuk alapján ítéljük meg az embereket. Alex Mar kutató és író, alaposan beleásta magát az amerikai boszorkányságba és fantasztikus dolgokat tudott meg, amikből 6 érdekességet meg is osztunk veletek!

Alex Mar alapos kutatást végzett az Amerikában élő boszorkányokról, akik tevékenysége korán sem emlegethető egy lapon a Harry Potter, meg a különböző boszis sorozatokkal. Mar filmkészítő és író még egy dokumentumfilmet is készített a témában. Három embert követett az országban, akik különböző vallási csoportok tagjai.

Az egyik ilyen személy egy pogány papnő volt és egy Morpheus nevű boszorkány volt, akik Kaliforniában élnek. Mar-t annyira érdekelte Morpheus és a boszorkányság világa, hogy úgy döntött, hogy az amerikai pogányságba merül, és megtudja, hogy milyenek is az amerikai boszorkányságot alkotó különböző hitrendszerek.

A könyvben Morpheus-szal és követőivel tölti az idejét, utazik a középnyugati pusztába és a New Orleans-i mocsarakba, és a megismeri a boszorkányság történetét, a wicca gyökereit és a feminista covenek (boszorkány csoportok) eredetét.

Íme, a lenyűgöző könyvből 6 dolog, amit bizonyára te sem tudtál a valódi amerikai boszorkányokról:
 

Tanulhatsz egy Főpapnővel online is

Mar azt írja, hogyha valaki úgy dönt, akkor már a neten keresztül is részt vehet a pap, illetve papnő képzéseken. Aktív képzést kaphat skype segítségével és tagja lehet a különféle tanulócsoportokban. Persze ez is pénzbe kerül, ahogy egy rendes képzés, elvégre a Főpapnőnek is van családja, rezsije, meg kell valamiből élni, viszont így legalább mindenki számára nyitva áll a lehetőség, hogy tanuljon.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL