REJTÉLY-MISZTIKA

A Kennedy gyilkosságot előrejelző jósnő szerint a világ idén „armageddoni háborúval” ér véget

Jeane Dixon három amerikai elnöknek is a személyes jósa volt. Előre jelezte a müncheni mészárlást, a szeptember 11-ei terrortámadást és Oprah Winfrey felemelkedését is. Kétségkívül valódi tehetség volt, igazi látnoki képességgel, de jó volna, ha ez a világvége jóslata nem válna be.

Jeane Dixon az amerikai elnökök jósa

Dél-Carolinában született 1918-ban Jeane, akinek a családja elmondása szerint már gyerekként is különleges képességekkel bírt. Egyszer egy cigányasszony azt mondta nekik, hogy Dixon a tenyerén viselt egy Dávid-csillagot, és egy félhold alakú jelet, ami azt jelenti, hogy kiemelkedő képességekkel ruházták fel. A jósnő kristálygömböt is Jeane-nek ajándékozott, mikor 8 éves volt, és azt élete végéig használta is. Jeane volt az egyik leghíresebb parafenomén és asztrológus Amerikában az 1997-es haláláig.

Eleinte horoszkópokat írt, amelyeket az Egyesült Államokban publikáltak, és a kristálygömbjének segítségével születtek az első jóslatai. Elkötelezett keresztényként azt mondja, hogy látomásai Istentől származnak.

Valóban, előszeretettel kérték a tanácsait nagyobb döntések előtt az amerikai elnökök, sőt megjósolta John F. Kennedy meggyilkolását is. Hét évvel JFK halála előtt, - akit lelőttek- egy autópályán haladt a Dallas szívében, mikor meglátta, hogy az elnököt meg fogják ölni. Ezután már szinte sem kételkedett a képességeiben.
De ez volt az első alkalom, amikor belemerült az államügyekbe.

A második világháború közepén Jeane felhívta magára Franklin D Roosevelt amerikai elnök figyelmét, aki be is az ovális irodába. Azt állította, hogy tanácsot kért tőle katonai kérdésekben. Jeane azt mondta neki, hogy a háború 1945 közepe előtt véget ér. Ugyanakkor állítólag megjósolta a hidegháborút és az elnök halálát is.

Richard Nixon elnökkel kétszer is találkozott. Egyszer, amikor 1969-ben elnök lett, és 1971-ben is.

Jeane állítása szerint látta a 1972-es terrortámadást, röviddel a müncheni mészárlás előtt a nyári németországi olimpiai játékokon. 

De nem Nixon volt az utolsó elnök, aki tanácsot kért tőle - Nancy Reagan és férje, Ronald szintén kapcsolatban álltak Jeane-nel.

  

2020-ban véget érhet a világ egy „armageddon háború” miatt

Előtérbe került Jeane egy korábbi jósolta, mely szerint a világ 2020-ban ér véget, amikor egy „armageddon háború” bontakozik ki, és megsemmisíti a bolygót. Hogy ez pontosan mit jelent, azt sajnos nem tudni. Nehéz nem figyelembe venni a szavait, hiszen néhány más előrejelzése is hihetetlenül pontos volt.

Azt mondta, hogy hatalmas hajókatasztrófa lesz 1989-ben, és az lett az Exxon Valdez olajszennyezésének éve. A hatalmas olajszállító tartályhajó 37 000 tonna nyersolajat bocsátott ki Alaszka közelében, és ez nagyjából 250 000 tengeri madár, 2800 tengeri vidra, 300 fóka és 22 orca bálna halálához vezetett.

Oprah Winfrey 1977-ben találkozott Jeanenel, aki azt mondta neki, hogy hatalmas karrierje lesz és rajongók milliói lesznek.

Ezenfelül megjósolta az 1969-es Apolló-katasztrófát és a 2001. szeptember 11-ei terrortámadást is.

Jeane úgy vélte, hogy Oroszország legyőzi az Egyesült Államokat az űrversenyben, és ez lesz az első nemzet, aki embert küld a Holdra – ebben legalább tévedett.
1969-ben a hatóságok Jeane segítségét kérték egy eltűnt hatéves fiú, Dennis Lloyd Martin megtalálásához, aki eltűnt Tennesseből. Nem tudta megtalálni.

Azt is jósolta, hogy kitör a harmadik világháború 1958-ban, 1967-ben megtalálják a rák ellenszerét, és egy második holokausztra kerül sor az 1980-as években, és Róma ismét a világ legnagyobb birodalmává válik. Egyet kivéve, a többi szerencsére ugyancsak nem jött be. Jó volna, ha ez armageddon-háború is csak valami félrenézés lenne…

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL