REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 8 híres ember megjósolta a saját halálát!

Ezek a híres emberek, mindenféle jóskártya és kristálygömb segítsége nélkül sikerült megjósolniuk a halálukat. Nem is olyan lehetetlen, hiszen a prekogníció, vagyis a jövőbelátás, egyáltalán nem csak a kiváltságosok képessége, hanem bárki képes lehet rá, aki spirituálisan kicsit is érzékeny. Úgy tűnik, ez a 8 híresség elég érzékeny volt ahhoz, hogy meglássák a saját halálukat!

Úgy fest, hogy ez a 8 ember tényleg megjósolta a saját halálát: 

Arnold Schoenberg

Az osztrák zeneszerző, Arnold Schoenberg rettenetesen félt a 13-as számtól. Szeptember 13-án született, és meg volt győződve arról, hogy 13-án fog meghal. Aktívan elkerülte a számot, amennyire csak tudta, még a Mózes és Áron (Moses and Aaron) opera címét is megváltoztatta, hogy a betűk száma 12 legyen, ezért az Aaronból kivett egy a betűt. Schoenberg állítása szerint az ördögi triskaidekaphobia nem babonán alapult, hanem "meggyőződésen".

A félelem fokozódott 76. születésnapján, amikor egy ismerős megemlítette, hogy 7 meg 6 egyenlő 13. 1951. szeptember 13-án, Schoenberg már az ágyat nyomta és érezte, hogy halál közel áll. Felesége belépett a szobájába, hogy néhány megnyugtató szót mondjon, de a zeneszerző halálhörgést hallatott és elhunyt. Szívinfarktusban.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL