REJTÉLY-MISZTIKA

Ha igaz lenne ez az 5 összeesküvés-elmélet, rendesen meglennénk vezetve!

Agyrém belegondolni, hogy ez az 5 összeesküvés-elmélet esetleg igaz lehet. Egyébként roppant érdekesek és szórakoztatóak, az embert igencsak gondolkodóba ejtik, de nagyon durva lenne, ha kiderülne, hogy van igazság bennük!

Sokkoló lenne, ha kiderülne, van igazság ebben az 5 összeesküvés-elméletben:

Az illuminátusok

Mindenütt jelen vannak

Az illuminátus, más néven bajor illuminátusok titkos társaságát, 1776-ban Adam Weishaupt ingolstadti filozófus, az egyházjog professzora alapította. A rendet rövid működés után Bajorországban 1785-ben betiltották, és azóta a szervezet hivatalosan nem aktív.

Talán te is nemrég hallottad, hogy állítólag Lady Gaga az illuminátusok eszköze, amit persze sokan nevetségesnek tartanak. Amíg nem veszik figyelembe a videóinak nyilvánvalóan okkult szimbolikáját. Ugyanaz a szimbolizmus - ami az illuminátusokra jellemző - megjelenik más női művészek, például Katy Perry, Beyonce és Britney Spears videóiban is. Ebben a tekintetben nem csak a zenére korlátozódik. Az illuminátusokról és az okkult szimbolizmusról azt mondják, hogy az egész népkultúrában megtalálható, filmben és könyvben is megjelenik. De miért? Miért érdemes az elmeszabályozott rabszolgákat eladni a közönség számára
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL