REJTÉLY-MISZTIKA

Ha igaz lenne ez az 5 összeesküvés-elmélet, rendesen meglennénk vezetve!

Agyrém belegondolni, hogy ez az 5 összeesküvés-elmélet esetleg igaz lehet. Egyébként roppant érdekesek és szórakoztatóak, az embert igencsak gondolkodóba ejtik, de nagyon durva lenne, ha kiderülne, hogy van igazság bennük!

Sokkoló lenne, ha kiderülne, van igazság ebben az 5 összeesküvés-elméletben:

Tömegmédia

Média programok a gondolataink

Állítólag volt egy pszichológiai kísérlet, amelyet annak érdekében végeztek, hogy megvizsgálja a tömegkommunikációs eszközök lehetséges hatását a lakosság pszichéjére és viselkedésére. Ha elfogadjuk, hogy ez részben igaz is, akkor magától értetődik, hogy sokat tanultak ebből a kísérletből, és a következtetés lényege lehet: A nyilvánosság sokkal inkább hajlamos a tömegtájékoztatás általi manipulációra, mint azt bárki más valaha is gondolta volna.

Vitathatatlan, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol a szociális normákat és viselkedést nagyrészt a média tanítja nekünk. Fiatalon. Megtanultunk bízni abban, amit látunk és hallunk, és az összeesküvés-elmélet szerint ez nem véletlen. Születésünk óta nagyon gondosan kondicionálnak minket, hogy kiszámítható módon fogyasszunk, gondolkodjunk és viselkedjünk. És a filmek nagyszerűen befolyásolják a társadalmi viselkedést, és a zene kiválóan alkalmas a kívánt értékek és erkölcsök bevezetésére, a televízió pedig azt sugallja, hogy milyen szerepeknek, elvárásoknak kellene megfelelnünk és hogyan. Ez természetesen mind lehet véletlen.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL