SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

1. szabály: őrizd meg a bőröd jelenlegi állapotát

Most még fiatal vagy és gyönyörű, nem igazán van szükséged túl sok kozmetikai cikkre ahhoz, hogy „üde és fiatalos” legyen a megjelenésed. Ilyenkor még nem kell a ráncok felvarrásán és egyéb beavatkozáson sem gondolkodni, amelyek egy idősödő arcbőr esetében már felmerülhetnek. A cél ezzel szemben inkább az, hogy megőrizd a természet adta frissességet és feszességet. 

Mit kell tenned: tedd fel magadnak a kérdést, „megőrizni szeretném a bőröm állapotát vagy változtatni szeretnék ezen?” Ilyenformán érdemes átértékelned a kozmetikai cikkeket vagy az adott termék szükségességét. Ha a válaszod az, hogy inkább „változtatni” szeretnél, ilyen jellegű terméket az elkövetkező tíz évig ne használj még.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL