SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

3. szabály: ne tapogasd a bőröd

A bőr szépségét befolyásolja az idő, a gravitáció, a szennyeződések és más negatív külső tényezők egyaránt. Miért bonyolítanád mindezt még azzal is, hogy saját magad is károsítod a bőröd egészségét? Nem is hinnéd, hogy ezt csinálod, igaz? Mikor is érintetted meg utoljára az arcodat – mikor is támaszkodtál a tenyeredre vagy ráncoltad az orrod, netán hason aludtál? Megvan? És mielőtt hozzáértél volna az arcodhoz, talán épp a telefont nyomkodtad, a kormányt fogdostad vagy épp valami mást tartottál a kezedben? Bizony, ezek folyamán könnyen bejuthatnak a szennyeződések az arcbőrödbe.

Mit kell tenned: 

1. hagyj fel azzal a szokással, hogy megérinted az arcod, ha nem szükséges
2. ne dörzsöld a szemed. Még tiszta kézzel is durva lehet a bőrödnek, főleg a szemhéjaknak
3. válassz selyem huzatot és cseréld őket heti 1-2 alkalommal – sokkal jobb az arcbőrnek, mint a pamut vagy a szatén
4. mosakodás után óvatosan töröld szárazra a bőröd, ne dörzsöld
5. szokd meg, hogy tartsd távolabb a telefont az arcodtól
6. bármilyen mechanikai beavatkozáson töröd a fejed, amelyet kozmetikus vagy akár te magad végzel majd el, előtte mindenképp beszéld át a bőrgyógyászoddal és kérd ki a tanácsát
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL