SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

4. szabály: védekezz a káros napsugarak ellen

Hiába ismétlik el számtalanszor a kozmetikusok, hogy mennyire veszélyes lehet a napsugárzás, még mindig sokak a bronzos bőr szerelmesei, akik képesek kockázatot vállalva áthágni a szabályokat. Ám a bőr mélyebb rétegeibe nem feltétlenül az UVB sugárzás hatol be, hanem az igencsak roncsoló hatású UVA spektrumú napsugarak, ami elvékonyítja a dermális réteget, főként, ha a bőr folyamatosan ki van téve a tűző napfénynek. A dermális réteg alkotja a bőr szerkezetét. Amikor a derma gyengül, akkor a bőr felső rétege, amit epidermisznek is neveznek, szó szerint lehámlik. Még mindig ennyire fontos számodra a napbarnított bőr? Akkor legalább próbáld meg minimalizálni a kockázatot.

Mit kell tenned: 

1. ne feledkezz meg a fő szabályról – ha az árnyékod rövidebb lesz, mint a magasságod, akkor ez egy intő jel, hogy húzódj el a napról
2. mindig jó minőségű kozmetikai termékeket használj, amelyeket napozás előtt és után is felviszel a bőrödre
3. növeld a hidratáló eljárások intenzitását 1,5-2-szeresére
4. ha természetes bőrszínt szeretnék, akkor érdemes fokozottan használni napsugárzás elleni termékeket és akár kalapot is viselhetsz
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL