SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

6. szabály: rendszeres tisztítás

A legtöbben városban élnek, ahol a levegő tisztaságáról csupán álmodozik az ember. Ilyen körülmények között a bőr az egyik legfőbb védelmi tényező, fontossága elengedhetetlen, hiszen óv a különböző szennyeződésektől, mikrobáktól és baktériumoktól, amelyek a nap folyamán kölcsönhatásba kerülnek a bőröddel. A legtöbb, amit tehetsz, hogy megköszönöd a bőrödnek mindezt, mégpedig úgy, hogy alaposan megtisztítod. Törölgesd át reggelente micelláris vízzel, és ügyelj oda az esti bőrtisztító rituáléra.

Mit kell tenned: olvasd el figyelmesen a kozmetikai bőrtisztító termékek tartalmát, és zárd ki azokat, amelyek alkoholt is tartalmaznak. Sose feledkezz meg a smink eltávolításáról, függetlenül attól, hogy több lépésben végzed, vagy csak gyorsan megtisztítod a bőröd. A kozmetikus is segíthet kiválasztani a bőrödhöz illő alkalmas ápolási termékeket és technikákat, ezáltal javul a bőrápolás hatékonysága. Mindig vizsgáld meg a rendelkezésedre álló kozmetikai termékeket és válaszd a számodra legmegfelelőbbet.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL