SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

7. szabály: használj jó minőségű kozmetikai termékeket

Mindig körültekintően és figyelmesen válaszd ki a bőrápolási termékeket, különösen a kozmetikai cikkeket. A nappali smink egész nap rajtad van, emiatt egész álló nap kihat a bőrödre, akár pozitívan, akár negatívan. Minden a használt kozmetikumok minőségén múlik. 

Mit kell tenned: 

1. vedd alapul azt az elvet, hogy „a minőségi termékből a kevesebb is több”
2. válassz könnyű állagú termékeket és alapozókat a mindennapi használathoz, például folyékony állagú termékek, lazább por állag, stb.
3. mindig tisztítsd meg a keféket és a smink szivacsokat, naponta
4. tárold megfelelően a kozmetikai cikkeket
5. ellenőrizd a lejárati dátumot minden kozmetikai terméken, és maximum 6 havonta vásárolj újakat. Ne érezd magad rosszul, hogy kidobsz valamit – az egészséged és a bőröd egészsége fontosabb
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL