SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

9. szabály: ne csak az arcodra figyelj

Természetesen az arc a legszembetűnőbb. Ezért gyakorta megesik, hogy amikor valaki fiatalosnak akar látszani, csak a bőrére koncentrál, és megfeledkezik más dolgokról, amelyek ugyanúgy árulkodnak az életkorról. Ám a jövőben ez visszaköszön.

Mit kell tenned: ne feledd, hogy minden egyes tipp, amit eddig olvastál, nem csupán az arcbőrre vonatkozik, hanem a nyakra, a dekoltázsra, a kezeidre is. Alaposan tisztítsd meg ezeket a területeket, hidratáld és védd az említett zónákat. Végezz arctornát, ügyelj a melleid feszességére és mindig húzz gumikesztyűt, amikor otthon takarítasz.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL