SZÉPSÉG

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Most megmutatjuk azokat a finom, de mégis látható jeleket, amelyek az öregedést jelzik, illetve megtudhatod azt is, hogyan akadályozhatod meg mindezt.

 

6.  Kézfej

A nyakhoz hasonlóan a kézfejben nem található zsírszövet, ezért könnyen megjelenhetnek rajta a ráncok, sokkal hamarabb, mint magán az arcon. Emellett a kidudorodó erek is növelhetik vizuálisan az életkort.

Hogyan akadályozd meg mindezt:

Sajnos, szinte lehetetlen vállalkozás megállítani és eltüntetni a kézfej öregedésének jeleit, de azért tehetsz néhány dolgot. Ahhoz, hogy a kézfej minél tovább feszes és fiatalos maradjon, ne feledkezz meg a hidratálásról. Viselj kesztyűt, amikor mosogatsz vagy más háztartási munkákat végzel.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL