SZÉPSÉG

A kávé növeszti, a sör erősíti a hajat - Különleges hajápolási, hajnövesztési módszerek

Ma már rengeteg házi praktika közül válogathatunk, ha hajápolásról vagy hajnövesztésről van szó. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb eljárásokat, amiket te magad is elkészíthetsz drága költségek nélkül.

 

Az olaj, a tojás, a sör, a kávé és még számtalan hozzávalót felsorolhatnánk, annyi féle módszert ismerünk már arra nézve, hogy hajunk fényesebb, csillogóbb, hosszabb és egészségesebbé váljon. Azonban mielőtt mindet egyszerre alkalmaznánk, nézzük meg, melyik hogyan hat hajkoronákra.

 

A sör és a tojás

A fentiek mellett más hajápolási-, és növesztési technikák is beváltnak bizonyultak. A tojás például ugyancsak hajápoló hatású, ami fényesíti, puhává teszi a száraz hajat. A sör meglepő módon sem pusztán fogyasztásra alkalmas, hanem hajápolási szerként is funkcionál. B-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti, táplálja és erőssé teszi a hajat. Természetesen a sörből is készítettek már hajpakolást, íme, a „recept”:

A sört keverjük össze tojássárgájával és mézzel, vigyük fel a fejbőrünkre és a hajunkra, majd az olajos pakoláshoz hasonlóan tekerjük be fóliával vagy törölközővel, és hagyjuk rajta fél óráig. Ennek hatására hajunk felélénkül és élettelivé, selymessé válik.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL