SZÉPSÉG

A kávé növeszti, a sör erősíti a hajat - Különleges hajápolási, hajnövesztési módszerek

Ma már rengeteg házi praktika közül válogathatunk, ha hajápolásról vagy hajnövesztésről van szó. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb eljárásokat, amiket te magad is elkészíthetsz drága költségek nélkül.

 

Az olaj, a tojás, a sör, a kávé és még számtalan hozzávalót felsorolhatnánk, annyi féle módszert ismerünk már arra nézve, hogy hajunk fényesebb, csillogóbb, hosszabb és egészségesebbé váljon. Azonban mielőtt mindet egyszerre alkalmaznánk, nézzük meg, melyik hogyan hat hajkoronákra.

 

Aki azonban szívesebben bízná profi kezekre frizuráját, a fodrászatokban igényelhető Brasil Cacau hajápolást ajánlanánk. Biztosan sokaknak ismerős ez az eljárás, egyszerre két problémát is megold: nem csak egyenessé varázsolja a kusza tincseinket, de egyben ápolja is hajkoronánkat. Hajunk keratinból áll, ami miatt a legjobban keratinos kezeléssel lehet a töredezést, a gubancokat és egyéb problémákat orvosolni. A Brazil Cacau módszer pedig épp ezt alkalmazza, ami akár több hónapig is egyenes és fényes hajat garantál. A legtöbb helyen ennek ára kissé magas, azonban hosszútávon mindenképpen megéri az egészséges, fénytől ragyogó haj.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL