SZEX, SZERELEM

10 lépcső, amelyen minden szerelmes nőnek végig kell mennie

A találkozástól az esetleges búcsúig bizony harcokkal van kikövezve az út. Ezen az úton azonban mindenkinek végig kell mennie. A szerelem tényleg egy harc, mely izgató, ugyanakkor rémisztő is. Ha nem szeretnél letérni a helyes útról, akkor kövesd útmutatónkat.

1. Bárcsak az enyém lehetne!

Zavaros érzés kerít hatalmába, amikor meglátod azt a bizonyos pasit. Melegséget érzel, pedig nem történt más, csak összetalálkozott a tekintetek. Megpillantani és megszeretni valóban egy pillanat műve, és valljuk be, roppant kellemes dolog. Ilyenkor kezdünk aggódni, elgondolkodni: „vajon én is tetszem neki”? Ha nem kölcsönös a vonzalom, az bizony szívszorító fájdalommal járhat.

Hogyan kezdj hozzá?
Kezdetben örülj a pillanatnak, és ne azzal foglalkozz, hogy összejöhet-e valami, vagy sem. Hagyd a dolgokat maguktól megtörténni, és tekints nyitottan, pozitívan a jövő felé. Ha egymásnak teremtett benneteket a sors, no meg a pasi is úgy akarja, akkor biztos lehetsz benne, hogy idővel egy pár lesztek.

És utána?
Tudj meg minél többet róla – kár lenne érzéseidet olyasvalakire pazarolni, akit – például – kizárólag a relativitáselmélet érdekel, veri a kutyáját az utcán, esetleg lótetűket tenyészt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL