SZEX, SZERELEM

8 kérdés, ami választ ad arra, hogy jó vagy-e az ágyban

Mi az első gondolatod egy forró éjszaka után? Valószínűleg az, hogy mit gondol rólad a partnered. Lássuk, milyen előítéletek gátolhatják vágyaidat, és hogyan élhetsz át partnereddel valódi extázist…

 

Tulajdonképpen mit jelent az, hogy „jó az ágyban?”. Senki sem tudja pontosan, csak különböző teóriák léteznek. Egy biztos: sok olyan előítélet van, ami nyomasztóan hat, és gyakran megfoszt az élvezetes szextől. Azért van egy jó hírünk is: mindenki lehet jó az ágyban. A lényeg, hogy leküzdjük a magunkkal és partnerünkkel szembeni túlzott elvárásokat. Íme, a 8 leggyakoribb közhely – és hozzá a tippek, amelyekkel élvezetesebbé teheted szexuális életedet.

{KEPGALERIA}

1. Csak az a jó az ágyban, aki a gyengéd érzékiség mestere?

Lágy érintések, masszázs és végeérhetetlen cirógatások – mindannyian erről álmodozunk. Az igaz, hogy a gyengédség a jó szex egyik feltétele, attól válik többé az együttlét az egyszerű numeránál. Csak azt kell felismerni, hogy mikor jön el az ideje a többnek. Ha az ujjak és a kezek hosszan és túl lágyan cirógatnak, az akár unalmassá is válhat.

Így fokozhatod a vágyat

Többről van szó, mint jártasságról, kíváncsiságról vagy kísérletezési kedvről. Próbáld ki azt, hogy nemcsak az ujjaidat használod, hanem például enyhén nyitott ajkakkal bejársz különféle érzékeny területeket. Kényeztesd a kedvesedet udvarlással, de követelj tőle viszonzást, és forró csókokat. Keress a nyelved végével könnyen izgalomba hozható területeket. Fontos: partnered mozdulataival egyértelműen jelzi, hogy mi tetszik neki, és mihez nem fűlik a foga. Még egy puha harapást is megkockáztathatsz! Kezdd csak el a kényeztetést és fokozd az intenzitást.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL