SZEX, SZERELEM

A flörtölés művészete

A legtöbb ember a flörtöléssel határozza meg, hogy az ellenkező nem érdeklődik-e iránta. A következőkben leírjuk, hogyan fogj hozzá a flörtölés összetett, néha mulatságos, feladatához. Minden azzal kezdődik, ahogy a másikat megközelíted.

A megközelítés
Az egyik ember megközelíti a másikat. Fizikailag közelebb kerülnek egymáshoz. Egy dolog biztos: ha nincs megközelítés, akkor nincs esély a kapcsolat létrehozására. Meg kell őt közelítened!
Például: Egy nő leül egy férfi mellé a kávézóban, vagy egy férfi megáll egy nő közelében a táncklubban. Ez az első lépés. Ha már közel kerültetek egymáshoz, ideje jelek után keresgélni.

A jelek
Az, akit megközelítettek, minden esetben ad valamilyen jelet, válaszul a másik közelségére. Ez a jelzés azonban nagyon finom testbeszéd formájában történik, amit megtanulhatsz felismerni. Például lehet, hogy a másik egyszerűen csak felnéz, vagy arrébb megy, hogy több helye legyen, esetleg bólint finoman, vagy egy pillanatra a szemedbe néz.
Ha a megközelített teljesen figyelmen kívül hagyja a másikat, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem érdekli az illető. Ez ne bátorítson el! Ha azonban egyáltalán semmiféle érdeklődést nem mutat irántad az, akit megközelítettél, akkor ideje újracsoportosítani az erőidet és máshol próbálkozni. De tegyük fel, hogy a megközelítés sikeres volt. Látod rajta, hogy nem zárkózik el, akkor most mi legyen? Itt az ideje beszédbe elegyedni vele.

A beszélgetés
A két ember ilyenkor könnyed beszédbe elegyedik személytelen, semleges témákról, például az időjárásról vagy a körülöttük lévő környezetről. A kulcsszó itt a „könnyed”.
Ez a klasszikus helye a jól bevált, okos megjegyzéseknek, de nem muszáj okosnak lenni. Most még nem azért beszélgettek, hogy átadjátok egymásnak az életbölcsességeteket vagy meghatározzátok, hogy a másik életfilozófiája passzol-e a tiétekhez, hanem azért, hogy előmozdítsátok a kialakuló kapcsolatot.
Például: A szóbeli kezdeményezés bármi lehet, akár az is, hogy „Ideadnád a sót?”, „Jól nézel ki ma este” vagy „Nem láttad véletlenül a pincért?” Valamilyen szóbeli válasz nélkül persze elég kicsi az esélye annak, hogy a következő lépcsőre is sor kerül. Tegyük fel, hogy minden terv szerint halad. Itt az ideje a testbeszédnek.

Testbeszéd
Bizonyos idő alatt el kell érned, hogy a másik a beszélgetés közben elkezdjen feléd fordulni, és ha minden jól megy, akkor végül teljesen szemben álljon veled.
Ez a lépés tarthat percekig vagy órákig... vagy akár hetekig vagy hónapokig is. Enélkül azonban további dolgok nem igazán történhetnek, úgyhogy ne foglalkozz azokkal, akik sokáig hátat fordítanak neked. Ha viszont nem ez történik...

Érintés
A nő vagy a férfi (általában a nő) megérinti a másikat könnyen, rövid időre.
Például: Két ember véletlenül egymás kezéhez ér, amikor italért nyúlnak, vagy a nő megpaskolja a férfi karját, miközben egy viccen nevet. A nagyon könnyed, apró érintések cseréje eltarthat egy darabig, és ha minden jól megy, továbbfejlődhet azokba a kedves testjelekbe, amelyeket olyan emberek mutatnak, akik együtt járnak. Ha elértétek ezt a pontot, akkor a flörtből egy kapcsolat kezdete lett.

Most pedig indulj flörtölni!
A flörtölés művészete valójában az első kontaktus kialakításának a művészete. Csak egy esélyed van jó első benyomást kelteni. Ha követed azokat a vezérfonalakat, amelyeket ebben a cikkben olvastál, akkor eléggé felfegyverkeztél ahhoz, hogy megtalálj és megközelíts valakit, és hogy meghatározd, hogy a finom flörtölés megnyitotta-e az utat egy új és izgalmas kapcsolathoz.
Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL