SZEX, SZERELEM

Azt akarod, hogy örökké tartson a kapcsolat? - Íme, a hiba, amit csakis egy nő tud elkövetni a kapcsolatban!

Mindenki arra kíváncsi, hogy mi az örök szerelem titka? Hogy találhatjuk meg az igazit, és hogyan tarthatjuk meg? Szomorú tény, de ezekre nincs biztos tipp. Nos, mi sem birtokoljuk a bölcsek kövét, de azt pontosan tudjuk, hogy mik azok a hibák, amiket csakis egy nő tud elkövetni.

A hiba pedig a következő…

Hogyan lesz a házisárkány?

Az egyik legnagyobb méreg, ami belülről emészti a nőket, az a gondolatolvasás elvárása. Azok az elvárások, amiket nem mondunk ki, hiszen számunkra evidenciák, de azt akarjuk, hogy a párunk számára is azok legyenek. Milyen bosszantó, hogy mondani kell, amire vágyunk, nem igaz? Az apró figyelmességekre, a kedvességre, a meglepetésekre... Nos, ha azonban nem kérünk, akkor nem biztos, hogy kapunk is.

A férfiaknak szükségük van iránymutatásra egy kapcsolatban. Ha nem tudják, mit várnak tőlük, jól érzik magukat annyival, amennyivel ők maguk is beérik. De mint tudjuk, a nők máshogyan működnek. Nekünk szükségünk van törődésre, váratlan, de kellemes fordulatokra. Segíts hát, és ne várd a csodát! Ha finoman jelzed a vágyaidat, akkor, ha tényleg az alkalmas pasival vagy együtt, előbb vagy utóbb ráérez az ízére és a tenyerén fog hordozni. Ám, ha nem akarsz kérni, akkor elég hamar csalódás lesz osztályrészed, és egy hatalmas házisárkányként fogsz megjelenni álmaid hercege előtt. Tehát, tegyél a boldogságért, ne várd a sült galambot! Nem olyan nagy dolog ez! Elültetni a magot sokkal fifikásabb (és nőiesebb) dolog, mint hőbörögve követelőzni.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL