SZÓRAKOZÁS

9 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyerekét – Mélységes tisztelet jár nekik!

Általában többet hallani olyan esetekről, ahol a nők nevelik fel a gyereket. A legtöbbször azt halljuk, hogy a pasi az, aki lelépett és otthagyta a gyereket. Csakhogy ez nincs kőbe vésve. Nagyon is megeshet, hogy a férfiak vállalják a felelősséget, felnőnek a szülői szerephez és felnevelik a gyereküket. Ez a 9 híresség is biztos megtehette volna, hogy lepasszolja másnak a gyereküket. Csakhogy ezek az apukák igazán szeretik a csemetéiket!

Tökéletes példa arra ez a 9 híres apuka, hogy igenis a férfiak is képesek egyedül felnevelni egy vagy akár több gyereket:

Pierce Brosnan

Mikor Pierce Brosnan feleségül vette az ausztrál színésznőt, Cassandra Harrist, a nő két korábbi házasságból származó gyermekét is befogadta. Az akkor 9 éves Charlotte-ot, és a 8 éves Christopert. Három év elteltével pedig közös gyerekük is született, Sean. Csakhogy később Cassandra meghalt rákban. Ezután Brosnan hosszú éveken át egyedül nevelte saját és volt feleségének gyermekeit, míg végül 2001-ben újra megházasodott. Azóta pedig még két fiúval gazdagodott a család Dylannel és Paris-szel.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL