SZÓRAKOZÁS

9 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyerekét – Mélységes tisztelet jár nekik!

Általában többet hallani olyan esetekről, ahol a nők nevelik fel a gyereket. A legtöbbször azt halljuk, hogy a pasi az, aki lelépett és otthagyta a gyereket. Csakhogy ez nincs kőbe vésve. Nagyon is megeshet, hogy a férfiak vállalják a felelősséget, felnőnek a szülői szerephez és felnevelik a gyereküket. Ez a 9 híresség is biztos megtehette volna, hogy lepasszolja másnak a gyereküket. Csakhogy ezek az apukák igazán szeretik a csemetéiket!

Tökéletes példa arra ez a 9 híres apuka, hogy igenis a férfiak is képesek egyedül felnevelni egy vagy akár több gyereket:

George Lucas

Nem sokan tudják, de a legendás Star Wars sorozat megalkotója, George Lucas hosszú éveken keresztül egyedül nevelte három gyerekét. Még 1983-ban váltak el feleségével, a lányuk pedig úgy döntött, hogy apjával marad. Amandát még anno a feleségével együtt fogadták örökbe, később pedig másik lányát, Katie-t és fiát, Jettet maga Lucas adoptálta. George 2013-ban újra megházasodott és az addig eltelt idő alatt pedig egymaga gondoskodott gyermekeiről. A házasságkötés után pedig hamarosan megszületett a közös lányuk Mellody Hobsonnal.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL