SZÓRAKOZÁS

9 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyerekét – Mélységes tisztelet jár nekik!

Általában többet hallani olyan esetekről, ahol a nők nevelik fel a gyereket. A legtöbbször azt halljuk, hogy a pasi az, aki lelépett és otthagyta a gyereket. Csakhogy ez nincs kőbe vésve. Nagyon is megeshet, hogy a férfiak vállalják a felelősséget, felnőnek a szülői szerephez és felnevelik a gyereküket. Ez a 9 híresség is biztos megtehette volna, hogy lepasszolja másnak a gyereküket. Csakhogy ezek az apukák igazán szeretik a csemetéiket!

Tökéletes példa arra ez a 9 híres apuka, hogy igenis a férfiak is képesek egyedül felnevelni egy vagy akár több gyereket:

Al Pacino

Al Pacino három gyermek apja, de sosem házasodott meg. 1989-ben született Julie, a legidősebb lánya. 2001-ben pedig ikreket szült Beverly D’Angelo színésznő Al Pacinonak, Oliviát és Antont. Néhány évvel később a kapcsolatuk véget ért, de abban állapodtak meg, hogy a gyerekek ugyanannyi időt töltenek mindkét szülőnél. Al Pacino igyekezett is ennek mindig eleget tenni, a folyamatos munka mellett is megoldotta, hogy elegendő időt töltsön a gyerekeivel.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL