SZÓRAKOZÁS

Eszméletlen, hogy megváltoztak a Váratlan utazás szereplői! – Megdöbbentő fotósorozat!

Sokan imádtuk az 1900-as évek elején játszódó családi sorozatot. Az egyik legszeretetreméltóbb személy a nagyszájú Sarah Stanley volt, de nem feledkezhetünk meg a vasakarattal bíró Hetty Kingről sem. Valaha milliók követték Avonlea lakóinak sorsát, de már lassan 30 éve, hogy véget ért a sorozat. Vajon mi történt velük a Váratlan utazás szereplőivel? El se fogod hinni, mennyire megváltoztak!

A Lucy Maud Montgomery kanadai írónő ifjúsági regényeiből készített – eredeti címen Road to Avonlea (Út Avonleába) - Váratlan utazás sorozat a 90-es években óriási népszerűségnek örvendett világszerte.

Sarah Polley

Kezdetben hogy sajnáltuk a sorozat főszereplőjét Sarah Polley-t, aki Montreálból utazott vidékre nagynénjeihez, Hetty és Olivia Kinghez az anyja halála miatt. 11 éves volt, amikor édesanyja a valóságban is meghalt és csak felnőttként tudta meg, hogy nem Michael Polley az apja, hanem Harry Gulkin filmproducer, akivel titkos viszonya volt az anyjának. Az ateista író, színésznő, rendező 2006-ban Oscar-díjra jelölték az Egyre távolabb című film forgatókönyvéért. 2009-ben Jared Leto mellett szerepelt a Mr. Nobody-ban, Adrien Bory-val pedig a Hibridben. 2003-ban férjhez ment, de 7 év utána elváltak, majd 2011-ben újraházasodott. A most 40 éves színésznőnek 2 gyereke van.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL