SZÓRAKOZÁS

Szívesen választottak volna másik halált - 10 sztár cikis halála

Sokan reménykedünk abban, hogy majd egy szép napon, idősen, ágyban párnák között ér bennünket vagy egy gyönyörű látvány alkalmával, mikor nyugdíjasan a koktélunkat szürcsöljük a Bahamákon. Ám nem mindig jut ilyen idilli halál az embernek. Sőt, van, akit kifejezetten cikisen, kellemetlenül, megdöbbentően ér! Emlékezzünk azokra, akiknek nem jutott sem párna sem koktél.

{KEPGALERIA}

Brittany Murphy

Van az a pillanat, mikor az ember már kínjában nevet, mert annyira hihetetlen, felfoghatatlan az adott tény és zavarában nem tud mást csinálni. Ilyen a 32 éves Brittany halálnak esete is. Akinél első körben azt állapították meg, az otthonában elszaporodott penész okozta halálát és férjéért is. Aztán később a laborvizsgálatok miatt fordult a kocka és az is gyanús volt, hogy a férje csak öt hónappal később halt meg elvileg ugyanabban.

Szóval a laborvizsgálatok tíz különböző nehézfémet mutattak ki a szervezetében. Ráadásul az Egészségügyi Világszervezet által meghatározott veszélyességi szintet igencsak meghaladó mennyiségben.

Na de hogy kerültek ezek a káros anyagok Brittany szervezetébe? Nem nehéz kimatekozni, ugye? Valaki bizony megmérgezte, méghozzá rágcsáló- vagy rovarirtó szerekkel. A színészházaspár halálával jelenleg Sharon Murphy-t, Brittany anyját vádolják. Csakhogy ez még nem száz százalék, így a vizsgálatok tovább folynak. Az indíték pedig nem más volt, mint az a kis tény, hogy lánya teljes vagyonát egyedül ő örökölte.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL