ANGYALISKOLA

4 angyal, aki segíthet elmélyíteni, illetve megjavítani a házasságodat!

A házasság – és a párkapcsolat - hihetetlen öröm forrása. A házastársad segít, támogat, a legjobb barátod, a legközelebbi bizalmasod és a szerelmed. Mindez nem jelenti azt, hogy a házasság csak móka és kacagás, dolgozni kell rajta, pláne akkor, amikor nehéz időszakotok van. Ebben lehet a segítségetekre ez a 4 angyal, akik elmélyíthetik, illetve megjavíthatjátok a házasságotokat, vagy akár a párkapcsolatotokat!

A házasságában – ahogy a párkapcsolatban is - vannak és mindig is lesznek jó és nehéz idők egyaránt. Viszont mindebben segítségetekre lehetnek az angyalok, akik meghallgatjátok imáitokat és szívesen nyújtanak segítő kezet. Ha problémád lenne vagy csak szorosabbra fűznéd a kapcsolatotokat, hívd bátran a következő négy angyal bármelyikét:

Michael

Michael, avagy Mihály arkangyal az egyetlen angyal a Bibliában, akit kifejezetten arkangyalnak neveznek. Többször megemlítik a Dániel könyvében, és azt állítják, hogy ő az, aki Isten hadseregeit vezeti a Sátán erői ellen. Leggyakrabban arról ismert, hogy erős, védelmező harcos, aki képes legyőzni a gonoszt, de Michael arkangyal a gyógyuláshoz is hozzásegíthet. Erőt és bátorságot ad az embereknek, motiválja őket.

Ha egy harmadik fél általi kísértéssel vagy a válásnak a gondolatával küzdesz, Mihály a segítségedre lesz. Kérj erőt saját démonaid legyőzéséhez, és bátorságot, ahhoz, hogy beszélj a partnereddel és helyrehozzátok a gondjaitokat. Kérd, hogy visszatérjen a béke az életetekbe és ne harcoljatok egymással.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL