Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 dolog, amit nem néznek jó szemmel az angyalok

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok szeretnek minket, értékelik tetteinket, erőfeszítéseinket. Tiszteletben tartják a szabad akaratot és nem avatkoznak bele mindenbe. Ugyanakkor vannak bizonyos tettek, amiket nem néznek jó szemmel, mint ahogy ennél az 5 dolognál nincsenek elragadtatva. Ezekkel pedig gyengíted a velük való kapcsolatodat, még ha nem is szándékosan teszed.

Attól, még, hogy nem nézik jó szemmel ezt az 5 dolgot, ugyanúgy szeretnek minket, segítenek bennünket és vigyáznak ránk:

Bünteted magadat vagy mást

Ezt nagyon nem szeretik az angyalok. Ha bűnt követtél el, bízd magad az égiekre, akik kellőképp tudják, hogy ilyenkor mi a teendő és hogyan büntessenek meg, ha valóban szükség van rá. De te jobb, ha nem játszol bírót önmagad felett. Tehát, csak mert vétettél, rosszat cselekedtél valaki ellen, hibáztál valamivel kapcsolatban, ne kezd el magad ostorozni (természetesen szó szerint sem) meg olyan dolgokkal fenyíteni a lelkedet sem a testedet, hogy mostantól nem eszel két napig, nem leszel szerelmes, nem lesznek barátaid és mindenkit eltaszítasz magadtól, soha többé nem beszélsz valakivel meg kitudja mit akarsz magadtól megvonni, vagy meg parancsolni. Ne gyakorolj magaddal szembe semmiféle önbíráskodást. Egyedül a megbocsátást gyakorold, mert vétkezni emberi dolog.
 

angyalok angyaliskola üzenet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL