ANGYALISKOLA

5 dolog, amit soha nem várhatsz el az angyaloktól, sem az égiektől - csak te jársz rosszul!

Gyakran esünk abba a tévhitbe, hogy azt hisszük, az angyaloknak és az égienek kötelességük szolgálniuk minket, mert hát ezért „vannak”. Nem, egyáltalán nem azért vannak, hogy kedvünk szerint cselekedjenek és lessék óhajainkat. Maximum segítenek és támogatnak, amennyire tudnak, de bizony sok dolog megtétele nem dolguk, amiről azt hinnéd, igen. Például ezt az 5 dolgot, soha ne is várd el tőlük!

{KEPGALERIA}

2. Eleve ne is várj el semmit

Az angyalok és az égiek mindig és nagyon szívesen meghallgatnak bennünket, de ők nem a kívánságműsor sem a Télapó, akinek elsorolhatod mire vágysz és majd azt hozza. És ismétlem, nem az a dolguk, hogy téged kiszolgáljanak, ezért lehetőleg, inkább ne is várj el tőlük semmit. Hiszen az elvárás, eleve negatív dolog, és szinte mindig arcra esés a vége. Minél jobban elvársz valamit, annál kevéssé kapod meg. Amíg görcsösen akarod és nem tudod elengedni, úgy sem lesz a tiéd.

És mikor olyanokon agyalsz, hogy „Neki miért jár az a sok pénz és nekem miért nem?” vagy „Nekem bezzeg soha nem adnak ekkora szerencsét!” ezekkel mind-mind őket becsmérled és lerí rólad, hogy elvárásaid vannak. Pedig tudhatnád, hogy az égiek szemében mindenki Egy. Semmi személyeskedés nincs a tetteikben. Viszont ha így állsz hozzájuk és nem becsülöd őket azt, amit egyébként megtesznek érted. pl. vigyáznak rád, utat mutatnak, lelkiekben támogatnak, akkor ne is reméld, hogy másba is segíteni fognak. Miért tennék, ha nem vagy hálás és nem becsülöd? Igen, ne felejtsük el, hogy ők tanítanak is bennüket.

Szóval ne a konkrét csodát várd tőlük, hanem azt, hogy segítenek abban, hogy magad tehesd meg.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL