ANGYALISKOLA

Ebben az 5 indokolt esetben avatkoznak bele az angyalok az életedbe

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon van-e szabad akaratunk egy olyan világban, ahol istenek és angyalok léteznek és „irányítanak” bennünket. Csakhogy nem a távirányítós játékszereik vagyunk és nagyon is van szabad akaratunk! Csupánc ebben az 5 rendkívüli esetben avatkoznak bele szánt szándékkal az életünkbe!

 

Sokszor észre sem vesszük, hogy angyali beavatkozásban volt részünk. Legfeljebb csak akkor, amikor valami kirívó esemény, csoda, szerencse ér bennünket. De nem csak az ilyen jó dolgoknál vannak jelen, hanem akkor is, amikor a sötétségtől vagy önmagunktól kell megvédeni bennünket. Mindegy, hogy ezt karddal vagy fénnyel teszik meg, vagy küldenek egy segítő társat, barátot, megmentőt az életünkbe vagyis emberi segítséget használnak hozzá. Csak az számít, hogy nem hagynak cserben minket.

Íme, 5 indokolt eset, amikor az angyalok beleavatkoznak az életünkbe:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL