Karmikus Adósság szám 13

 

Azok, akiknek a 13-as a Karmikus Adósság számuk, nagyon sok frusztrációt tapasztalnak, és keményen kell dolgozniuk ahhoz, hogy elvégezzenek bármilyen feladatot. Ez annak következménye, hogy egy korábbi életben lusta voltál, kihasználtál másokat, és ehhez hasonló rossz döntéseket hoztál.


Újabb és újabb akadályok ütik fel fejüket, amelyeket újra és újra le kell győznöd. Talán frusztrál és nehéz megbirkózni azzal, hogy gyakran hasztalannak tűnik minden erőfeszítés. Talán ott van benned a vágy, hogy feladd, engedj a nehézségeknek, és elfelejtsd a céljaidat. A siker azonban már karnyújtásnyira van: muszáj keményen dolgoznod és kitartónak lenned a célod elérése érdekében. Főleg a sikeres emberek Karmikus Adósság száma a 13; idetartoznak üzletemberek, művészek és sportolók is.


A siker kulcsa a koncentráció. Nagy a kísértés, hogy a könnyebbik utat válaszd, de gyakran nem jön a siker, csak a megbánás és a vágy, hogy feladd. Az eredmény alacsony önértékelés és a meggyőződés, hogy képtelen vagy bármit is elérni. A sorrend létfontosságú a sikerhez. Fontos, hogy betartsd az ütemtervet, csináld meg, amit elterveztél, tartsd a környezetedet rendben és soha ne halogasd a dolgokat.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL