Karmikus Adósság szám 14

 

A 14-es Karmikus Adósság szám akkor jelentkezik, ha egy előző életben az emberi szabadságjogok sérültek. Azok, akik ezzel a számmal rendelkeznek, most kénytelenek örökké változó körülményekhez és váratlan történésekhez alkalmazkodni. Fennáll annak a veszélye, hogy a saját szabadságod rabszolgájává válsz az alkohol vagy droghasználat által, esetleg túlzásokba esel az evésben vagy a szexuális életedben. Önkontrollt kell gyakorolnod, ugyanis az önmegtartoztatás és a szerénység kulcsfontosságú a 14-es adósságának ledolgozásához.


Az is fontos, hogy rendet tarts az életedben, és megteremtsd a saját érzelmi stabilitásodat. Késznek kell lenned alkalmazkodni az élet váratlan csavarjaihoz, miközben végig a céljaidra és álmaidra koncentrálsz. A rugalmasság és az alkalmazkodó készség a kulcsa ennek a küzdelemnek, és a közvetlen környezetedben való rend létfontosságú ahhoz, hogy fókuszod és a tisztánlátásod töretlen maradjon.


A kulcs az elköteleződés. Az élet olyan, mint egy hullámvasút, de mindig a helyes irányba halad majd, úgyhogy ne add fel az álmaidat és a céljaidat. A 14-es Karmikus Adósság számmal rendelkezők megtapasztalhatják majd az élet minden szélsőségét, egészen addig, amíg nem felejtik el az álmaikat.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL