Karmikus Adósság szám 16

 

A 16-os reprezentálja a régi elpusztulását és az új megszületését. Az ego pusztulásáról szól, és mindarról, amit az felépített magának; ez egy igazi tisztulás. Mindaz elpusztul, ami azért épült, és azt a célt szolgálja, hogy elválassza a személyt az élet forrásától. A 16-oson keresztül lehetséges az egyesülés a Nagy Szellemmel.


Ez fájdalmas folyamat lehet, ugyanis általában az ego inflációja előzi meg. Az élet kihívásokat állít eléd, ami fenyegeti majd a terveidet, te pedig hajlamos vagy olyan döntéseket hozni, amik általában egyértelműen olyan dolgok pusztítására irányulnak, amikért keményen dolgoztál – egy önpusztító karrierválasztás, vagy egy olyan buta döntés, ami tönkretesz egy egyébként csodálatos kapcsolatot.


A 16-os Karmikus Adósság szám egy vesztes csata, ami alázatra tanít majd mindannak a pusztulásnak a fényében, ami általában azt követi. De ez az emberség a kulcs a későbbi sikerekhez, mert ez megtanít arra, hogy hogyan kövesd a felsőbbrendű valóság jeleit, és teljesen új tudatossággal figyeled majd az életet. A pusztítások következtében sokkal jobb élet köszönt majd be.


A 16-os Karmikus Adósság számmal rendelkezőknek óvatosnak kell lenniük az egoizmussal. Nagyon gyakran a nagyon intuitív és kifinomult intellektusuk miatt lenéznek másokat, és alsóbbrendűként tekintenek az egész világra, ami súlyos elidegenedéshez és magányhoz vezethet.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL