Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Húsos hasé

 

Húsos hasé


Hozzávalók

- 30 dkg darált hús,
- 1 csomag leveles tészta
- 1/2 fej vöröshagyma
- só, bors,
- 1 teáskanál dijoni mustár
- 3 evőkanál olívaolaj,
- 1 tojás
- tetejére reszelt sajt (ízlés szerint).

Elkészítés

A felaprítatott vöröshagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, majd erősebb tűzön hozzáadjuk a marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük és állandó kevergetés mellett megpirítjuk a húst.

A csomagolásából kihajtogatott leveles tésztát hat egyenlő téglalapra vágjuk. A húsos tölteléket egyenletesen elosztva a téglalapok közepére halmozzuk és feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a tésztákat, tetejüket megkenjük tojással, meghintjük egy kevés reszelt sajttal 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük kb. 15-20 percre. Ha a tetején lévő sajt szép pirosra sült, akkor kivesszük, és hűlni hagyjuk.

 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL