Hozzávalók
- 30 dkg darált hús,
- 1 csomag leveles tészta
- 1/2 fej vöröshagyma
- só, bors,
- 1 teáskanál dijoni mustár
- 3 evőkanál olívaolaj,
- 1 tojás
- tetejére reszelt sajt (ízlés szerint).
Elkészítés
A felaprítatott vöröshagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, majd erősebb tűzön hozzáadjuk a marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük és állandó kevergetés mellett megpirítjuk a húst.
A csomagolásából kihajtogatott leveles tésztát hat egyenlő téglalapra vágjuk. A húsos tölteléket egyenletesen elosztva a téglalapok közepére halmozzuk és feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a tésztákat, tetejüket megkenjük tojással, meghintjük egy kevés reszelt sajttal 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük kb. 15-20 percre. Ha a tetején lévő sajt szép pirosra sült, akkor kivesszük, és hűlni hagyjuk.
{ADVENT2011}
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK