EZOTÉRIA

Készülj a szuper Kék Holdra Halloween éjszakáján – Erre kell számítanod

2020 októberének végén ritka látvány ragyog majd az égen: egy kék telihold. E különleges esemény egyaránt a hónap második teliholdja is. Hogyan készülj erre a nem mindennapi, kísérteties égitest-tündöklésre?

1. Fogadd el a zűrzavart

A telihold gyakran káosszal teli. A Merkúr visszafele haladása miatt előfordulhatnak komminukációbeli problémák, balesetek a napi rutinod során. A Hold hatásának figyelembevételével tervezd a programot.

2. Életed fontos részeire koncentrálj

Mivel a kék telihold a Bika csillagjegye alatt száll fel, itt az ideje, hogy a szerelemmel, az értékeiddel és a pénzzel foglalkozz. Meglehet, hogy a Hold fénye olyan új információkra a világít rá, amely megismerésével fordulóponthoz érkezel.

3. Ne ijesszen meg a változás

Az Uránusz – a hirtelen változások bolygójaként – összehangolódik a Bika alatti teliholddal. Próbálj pozitív és nyitott lenni a nem várt változásokkal szemben. Ne ragaszkodj úgy a komfortzónádhoz, így talán minden a helyére kerül!

4. Érezd a tested

A Vénusz befolyása miatt a mostani kék telihold segít abban, hogy jobban átengedjük magunkat az örömöknek és az érzékeinknek. Figyelj a tested jelzéseire és foglalkozz azzal, ami boldoggá tesz. Az Uranus hatása olyan véletlenszerű találkozásokat idézhet elő, melyekben nagy lehetőségek lakoznak.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL