FÉSZEK

5 apró változtatás a fürdőszobában, és valóra válthatod az álmaidat 2017-ben

Ahogy halad ez az év is előre, úgy valósulnak meg az álmok is. 2017-ben érdemes ébernek lenni, és fontos, hogy ebben az évben jelen legyen ez az újító szándék is. A feng shui alapelveit alapul véve könnyedén kialakíthatsz egy csodás fürdőszobát, és eltávolíthatod mindazt az életedből, ami már nem kívánatos számodra.

 

Csempéssz könnyed életerőt a fürdőszobába, és engedd el azt, ami már nem szolgál többé! Legyen a fürdőszoba jól szellőző, fényes, tele kellemes és egészséges színekkel, úgymint a kék és a zöld. Emellett ne feledd, hogy az élő zöld növények tisztítják a levegőt, és vitalitást, frissességet nyújtanak! Nézzük, milyen praktikákat vethetsz be annak érdekében, hogy ez a helyiség valóban álmaid fürdőszobája lehessen, és általa valóra válthasd az álmaidat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Tisztítsd meg a lámpákat


Az égők képviselik a feng shui-ban a tűz energiáját, és sokan elfeledkeznek ezek megtisztításáról - fogadjunk, hogy most is csupa por a tiéd is! A tűz energiája befolyásolja, mennyire vagy szenvedélyes, és hogyan jelensz meg a világban. Nem kizárt, hogy akár érdemes magasabb fényű égőre kicserélned a mostaniakat, hogy világosabb legyen, és a tükrökben is jobban lásd magad. Fontos ugyanis, hogy tisztán lásd magad, és azt, hogy mit tükrözöl kifelé mások számára. Ha erősebb a fény, akkor te is több figyelmet tudsz embertársaidtól szerezni a világban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL