FÉSZEK

5 apró változtatás a fürdőszobában, és valóra válthatod az álmaidat 2017-ben

Ahogy halad ez az év is előre, úgy valósulnak meg az álmok is. 2017-ben érdemes ébernek lenni, és fontos, hogy ebben az évben jelen legyen ez az újító szándék is. A feng shui alapelveit alapul véve könnyedén kialakíthatsz egy csodás fürdőszobát, és eltávolíthatod mindazt az életedből, ami már nem kívánatos számodra.

 

Csempéssz könnyed életerőt a fürdőszobába, és engedd el azt, ami már nem szolgál többé! Legyen a fürdőszoba jól szellőző, fényes, tele kellemes és egészséges színekkel, úgymint a kék és a zöld. Emellett ne feledd, hogy az élő zöld növények tisztítják a levegőt, és vitalitást, frissességet nyújtanak! Nézzük, milyen praktikákat vethetsz be annak érdekében, hogy ez a helyiség valóban álmaid fürdőszobája lehessen, és általa valóra válthasd az álmaidat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Dobd ki a lejárt szavatosságú vagy fel nem használt termékeket


Végül, de nem utolsósorban, nézd át az összes terméket, ami a fürdőszobában van, és amiket nem használsz, vagy már lejárt a szavatosságuk, dobd ki. Csakúgy, mint az élelmiszerek, az arcápolási termékek és a testápolók is lejárnak. A lejárt termékek pedig károsan hatnak a közérzetedre és az egészségedre. Ha ezekbe a termékekbe kapaszkodsz, akkor ezek az energiákat is negatívan befolyásolják, zűrzavart teremtenek! Szüntesd meg a káoszt, és csak azokat a termékeket tartsd a fürdőszobában, amiket minden nap használsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL